Soco Azteekse latere Maya-kalender
De onderstaande foto is een uniek feit, de Azteekse kalender uit het Museo Nacional de Antropogia de Mexico City, Mexico. De oorspronkelijke lengte is 12 meter in de vorm van een grote steen, uitgehouwen in het midden van de 15e eeuw. Historisch gezien staat de Azteekse naam op een stuk Basalt Cuauhxicalli Eagle Bowl, maar is algemeen bekend als de Azteekse kalender of zonnesteen.
maya
Het gebeurde tijdens het bewind van de Azteekse koning 6 në 1479 dat deze steen werd uitgehouwen als opslagplaats voor de belangrijkste Azteekse god, de zonnegod. Stone Ito Myrobakan Mythologie en semantische astronomie. Piratnia Humper 25 ton, Mimiliki de Bois 12 voet, dan Tibal 3 voet.

Op 17 december 1760 werd de steen gevonden, begraven op het "Zocalo"-plein in Mexico. De onderkoningen van Nieuw-Spanje in die tijd waren Joaquin don de Montserrat, markies van Cruillas. Nadat het tot 1885 in de westelijke eettoren van de kathedraal was ingebed. In die tijd werd het overgebracht naar het Muzeu Nacional Archaeology and History volgens de bestelling, president i Republika, generaal Porfirio Diaz.

Azteekse kalender in Amerika. Maya
De Azteekse kalender staat bekend als de Maya's. De rituele dagcyclus is Tonalpohualli en heeft de vorm van Tzolkin Maya, gemodelleerd met cirkels van getallen 1 tot 13 met een cyclus van 20 dagen lang, waarvan vele lijken op de namen van Maya-dagen.

Azteekse kalender-palingteken van Maya-systeem in klanten die primitief zijn en Dingan Kara dat minder op datum wordt getypt. meestal registreren ze alleen de dag waarop een gebeurtenis plaatsvond, de naam van het lopende jaar. Het is mysterieus, aangezien dezelfde dag, op de bovengenoemde manier, twee keer per jaar kan gebeuren. Bovendien herhaalt het jaar met dezelfde naam zich met een scheidingsteken van 52 jaar, de Spaanse koloniale geschiedenis is het vaak oneens over de tijdsduur tussen de twee gebeurtenissen.
Een ander verschil in formulering wordt slechts gedeeltelijk verklaard door het feit dat verschillende steden hun jaar met verschillende maanden beginnen. De algemeen aanvaarde duidelijke correlatie in de Tenochtitlan-kalender met de christelijke Juliaanse kalender is gebaseerd op de ingang van de stad Cortez op 8 november 1519, en later, Cuauhtzmoc, later op 13 augustus 1521.
Mexicaanse sinaasappels, Karina Simoa Miso America, verrijkt met Kihankuran Durik en Kimballi Kei Pensiptan Dunya. De stenen kalender in het Museo Nacional de Anthropologia (Nationaal Museum voor Antropologie) in Mexico-Stad beschrijft in Centraal de 4e Olin, door Mana Ze anticiperen op Bhawa Dunya This Sat Will Dehankorate Ole Jimba Bumi, en door Dalamenostus 4 Angibal

De Azteekse kalender heeft twee verschillende aspecten van tijd; tonalpohualli dan xiuhpohualli. Massing Elk systeem imiteert een andere toguan. Tellende dagen is Tonalpohualli Is. Het is afkomstig van oude volkeren, aangezien de zon elke 260 dagen een hoekpunt nabij een bepaalde Maya-stad Copán kruiste. Eerste Jade Justice Diator in Harry System's 260 Cyclus. Deze 260 dagen worden vervolgens opgedeeld in 20 periha, met elk een periode van 13 dagen, Trecenas genaamd.

Elk punt wordt iets genoemd dat vervolgens wordt aangegeven door een hiërogliefenteken, waarna elke trecena wordt genummerd van 1-13. Elke trecena wordt ook verondersteld een godheid of godheid te hebben die de leiding heeft over elke trecena. De Azteken gebruikten de kalender als religie. Priesters gebruiken kalenders om gunstige dagen te bepalen voor activiteiten zoals het zaaien van gewassen, huizen bouwen en oorlog voeren.

Xiuhpohualli telt de jaren. Deze kalender wordt bijgehouden op een zonnetelling van 365 dagen. Kalender is originele serie en serie van Azteekse land. Deze zijn onderverdeeld in 18 perioden, die elk 20 dagen bevatten, de zogenaamde veintenas.

Het zonnejaar was de basis voor de Siphe-kalender waarmee de Mexica's (Azteken) de verschillende rituele ceremonies bepaalden die verband hielden met de cyclus van sterfelijkheid. De kalender bestond uit 18 maanden, elk met een verlenging van 20 dagen. Moon Ball Wedge in vijfdaagse wekelijkse Impat. Correlatie van data in de Gregoriaanse kalender, maar eind februari, de meeste onderhevig aan het begin van het Azteekse jaar tot februari.

Veel Azteekse religieuze ceremonies, waaronder mensenoffers, werden uitgevoerd in de Grote Tempel, gelegen in het centrum van hun hoofdstad Tenochtitlan.

Elke 52 jaar worden de tonalpohualli en xiuhpohualli kalenders aangepast. Het wordt gekenmerkt door wat bekend staat als een Midden-Amerikaanse eeuw. Elk van deze eeuwen wordt gekenmerkt door de xiuhmolpil, het nieuwe jaar van de vuurceremonie.
Tonalpohualli gerechtelijke kalender (graaf van Harry), Mexico. Deze rituele kalender is opgenomen in het boek van tonalamatl-dagen, groen perkament of hertenleer als oude manuscripten waarop een prifti zijn horoscoop van gunstige en ongunstige dagen van de cyclus baseerde. De jaaralmanak bestaat uit 260 dagen, die elk worden gedateerd door een intermesh van een van de 20 dagentekens, weergegeven door een gylph-afbeelding, en genummerd van 1 tot 13, weergegeven door de punt Sakeuntukdiatid demokratokmuliai 1. op 1-buada 13 berakh-kallam, in de week loopt de tweede van 1-ocelot naar 13-head death enzovoort. Er wordt aangenomen dat een god of godin de leiding heeft over elk teken van de dag.

Maya kalender
De klassieke Maya-beschaving is uniek en er is een tijd voor alles en alles gebeurt in de tijd. Voordat de priester de lucht en de kalender kon volgen. De resultaten ervan kunnen de dagelijkse activiteiten van de mensen beheersen. Weet wanneer te planten, wanneer te oogsten, regenachtige en droge seizoenen, enz. Totaal Geeft hen macht en controle. Hun begrip van tijd, seizoenen en cycli is uitstekend.
misteri
Maja Calendar Begrijp 17 gratis kosmos. Een deel van de kalender is tien miljoen jaar en is erg moeilijk te berekenen, dus je zult een astroloog, astrologie, geologie en een wiskundige moeten vragen om de berekeningen te maken. Ze zijn zuid Maak een voorspelling van de eclipstabel en de baan van de planeet Venus.
Belangrijke kalenders van aardse wezens zijn Haab, Tun-UC en Tzolk'in. Tzolk'in is wat belangrijk is en van invloed kan zijn.
Haab is gebaseerd op de cyclus van de aarde. Heb 360 + 5 dagen, lach 365 dagen. Haab Gebruikt 18 maanden met 20 dagen in elke maand. Er zijn 19 fillimi Vayeb-maanden en gebruikt 5 extra dagen. Elke maand heeft zijn eigen naam. Elke heilige dag gebruikt de zon.
Ton-yu Si's kalender. Met een cyclus van 28 dagen weerspiegelt het de vrouwelijke maancyclus. De maancyclus is onderverdeeld in 4 kleinere cycli, van 7 per dag. In dit stadium is de kleinere cyclus de vier maancycli.

De Maya Heilige Tzolk'in Kalender en Gebaseerd op de Pleiadische Cyclus. De cyclus van de Pleiadieën met 26000 is niet vertaald omdat de kalender 260 uur heeft. Hij gebruikt het heilige getal 13 dhe 20. De 13 zijn getallen en 20 vertegenwoordigen de zon. De Tzolk'in heeft vier kleine cycli die seizoenen worden genoemd van elk 65 dagen, bewaakt door de vier zonnen Chicchan, Oc, Male en Ahau. Bekijk ook Portal on Tzolkin, dat bestaat uit 52 verschillende talen en wiskunde.

De Tzolkin-kalender versmelt met de 365-daagse zonnecyclus die de Haab wordt genoemd. De kalender is 18 keer bijgewerkt met 20 uur (0-19 nominaal) en slechts 5 uur voor Wayeb en wordt als een gevaarlijke tijd beschouwd. Het duurde 52 jaar voordat de Tzolkin- en Haab-kalenders de volledige cyclus doorliepen.

Archeologen geloven dat Maya werd geboren in 3114 voor Christus. Dit wordt jaar nul genoemd en wordt gelijkgesteld met 1 januari AD. Alle i Long Count-datums beginnen te bestaan, dus de startdatum van deze tijdcyclus wordt 0-0-0-0-0-0 geschreven. 13 cycli van 394 jaar zullen voorbijgaan voordat de volgende cyclus opnieuw begint in 2012. Dus in 2012 zal de wereld worden uitgebreid door de Maya-kalender ? wie weet . Dit is nog steeds een uniek feit en mysterie van het menselijk leven.

De Maya-relatie met buitenaardse wezens
Een oud Maya-verhaal zegt dat ze 10.000 jaar geleden op het hoogtepunt van de beschaving waren. Hoewel archeologen twijfelen aan de waarheid van "10.000 jaar geleden" in hun geschriften, maar ik zal het als iets heel belangrijks beschouwen, omdat er geen yalam melan kalutuli is. Omdat het is bewezen dat de steden van de virtuele natie niet worden geconfronteerd met uitdagingen of natuurrampen. De steden werden dus verlaten door hun inwoners. De Maya's van de voormalige Tela Linyab Tanba. Waarom hadden ze hun grote steden verlaten, die ze hadden gebouwd "om altijd mee te gaan" met de blokken intact?

Er wordt erkend dat de zogenaamde 'pre-antieke tijd' periode tussen 1000-2000 v. Chr. was, maar in dit geval geven geleerden toe dat ze eigenlijk niets van pundabenha af wisten. Het is zeer waarschijnlijk dat alle 'echte gebeurtenissen' in de geschiedenis die tot nu toe onontdekt waren, in het boek zijn verbrand door bisschop Landa.

Alleen als je het niet begrijpt, is het teveel voor je; het laken is gemaakt van de boomschors gevouwen als een mondharmonica. De boeken zijn vernoemd naar de plaats waar ze worden bewaard: Kodik i Dresdensis (Codex = oud handgeschreven boek), Kodik i Parisit, dan Kodik i Madridit, ook wel bekend als Tro-Cortesianus.

Zijn geschriften, die door zijn ouders geel zijn geworden, worden nog steeds niet echt begrepen. Dat heeft met rechtvaardigheid te maken.Hun "naamlijstsysteem" is heel goed, maar het zal simpel zijn. Ze tellen met de streepjes die erop zijn gestippeld. Eén punt is gelijk aan 1, drie punten is gelijk aan 3, enzovoort. Het cijfer 5 wordt afgebeeld met een streep, dus het cijfer 7 wordt een streep plus twee stippen erboven. De Maya's kenden ook de waarden van relatief en nul. "vigesima", meer dan 20. Als ze het getal 23 willen schrijven, gebruiken ze drie puntbases in plaats van "één slag op zijn plaats" twintig".

"Jorsan Dua Polo" Dar "Jurisan Lehman".
Jurisan Dua Buluhan Debiri waar Goh Libeh hoger is dan Jurisan Liman. De Maya-kalender heeft een zeer hoge kwaliteit. De startdatum van hun tijdlijn is een dag in het jaar 3113 v.Chr. Experts uit Zuid-Amerika verklaarden dat het occulte jaar 3113 v.Chr. het niet berekende met de werkelijke geschiedenis van de Maya's, maar alleen de oorspronkelijke "symbolische" sephas "symbolische" waarde waardeerden.

het monitoren ervan kan zeker zeggen, als we niet weten waar de virtuele mensen vandaan komen en waar ze naartoe gaan. Kalender Er is veel geschreven over de Maya's Ito. Alle rechten voorbehouden. De gebouwen werden gebouwd volgens de kalender: voor elke dag voor een maand stappen, voor elke maand een "preekstoel en tenslotte, op de 365e dag, stond de plaats van het afgodsbeeld."

Het lijkt alsof de Maya's van dat oude koninkrijk hun religieuze gebouwen hebben gemaakt uit noodzaak, maar vanwege hun kalender met bezienswaardigheden. Het observatorium van Merika-oppositiedeskundigen, Siboah Pangunan Bandar nga Atas do Terrace Raxasa Yang Mingulang ligt hoog op Hotan Pelokar, Terlitac nga Chichen Itza. De Maya-astrologen kennen de baan van de maan tot de vier weeën en de prachtige yoga dabat telt de jaren van de planeet venus sambai bada sambai bada drie beproevingen.

Volgens oude verhalen kwamen de Maya-goden van de sterren, maakten contact met de aarde en keerden vervolgens terug naar de sterren. In "Popol Vuh", een oud Maya-verhaal, wordt gesteld dat 4000 jongeren van het firmament terugkeerden naar de "zeven sterren", nadat ze een gevecht hadden gehad in een gevecht met mensen. De god Kukulkan wisselde blijkbaar nieuws uit met de Azteken, wiens naam Quetzalcoatl was.

Hij wordt afgebeeld als een slang met veren die uit de lucht komen. Als de Maya's in hun dagelijks leven slangen op de grond zien, is het moeilijk te begrijpen waarom de slangen op de foto's en reliëfs kunnen "vliegen". De overgebleven Maya-geschriften omvatten 208 hamans gevouwen door een minorot met een mondharmonica. Veel en vele betekenissen zien van tekens, Pentok-Pintok, Lampang-Lampang en Pintok Combinassi, Maca Notla Mingerankan Pahua Sambai Cikarang Hania Sidike die getrouwd kan zijn met Artinia.

Schilderijen op boomvezels die als basis voor het schilderen een dun laagje krijt krijgen, worden tussen twee glasplaten bewaard. Codex Dresden: 74 pagina's, bevat dan astrologische berekeningen, dan bevat het zuiden reislijsten, dan de beweging van de maan, dan de planeet Mars. In de schilderijen is altijd te zien dat er verschijningen zijn die in aantallen de vorm hebben van slangen. Het wezen met de maan spuwde water op de aarde. De 'menselijke' wezens trokken uitgebreide vermommingen en hoofddeksels aan, en gaven dan vaak aanleiding tot een soort wetsuit. Waren het Maya-priesters die experimenten deden of dieren? Wezens die geen wezens kunnen losmaken, wat Sipinarnia, cool om veel Anh Anh-apparatuur te laten zien.

"Paris Codex" werd in 1832 uitgegeven door de "Nationale Bibliotheek" (Nationale Bibliotheek) uit de collectie van een persoon. Je bladert momenteel door de archieven van de Dresden Codex. In de vorige eeuw is het onderhoud van gevouwen pagina's zo sterk gedemocratiseerd dat er nu nog maar twee pagina's in één kunnen worden weergegeven. Pech voor ons is dat de "Paris Codex" voornamelijk voorspellingen volgens de kalender bevat. De "Madrid Codex" bevat het "Museo de America" ​​van Madrid en bestaat uit 112 geïllustreerde pagina's, waar afbeeldingen van de goden te zien zijn in een grootse religieuze ceremonie. De foto's en de onderdelen, tot aan de kleine toe, zijn erg interessant. Keita kan de Sigala van Binda's graf op Ito's foto's zien.

De goden roken op de huid van de aarde, de goden voor het eten van de aderen, bestraffing met een steek in de tong, een godin met de kop van een slang op een spinnewiel. De delen die zijn overgenomen uit de boeken, die eigenlijk alleen bekend zijn bij kenners, zodat iedereen die er verstand van heeft en aandacht heeft en een vraag heeft. Ik vermoed dat een leek zijn ideeën meer zou formuleren dan een Maya-expert.

Groeten uit de gevangenis van 1949 tot 1952, van Mexico tot Alberta Rose Wheeler Minimokan Siboah Seagull Begrafenis van "Handgeschreven Quel Nasca" uit Palenque.

Vanuit de Diban Hole Room, die zich op de hoogste preekstoel van Siboah Pirameda Bertanga bevindt, Tiradapat Siboah Purdis, die fuseert met Koram en Lisine Karina Kilimbapan Odara, Mengures jonge Kei Pawah Sambai Humber 75 voet en Prahir Sarakher. De trappen zien er democratisch uit, dus we kunnen concluderen dat de trap geheim moet zijn gehouden. De grootte en locatie van de kamer komen overeen met het "begrip van het occulte" (Marsel Brion). De archeologen en hun assistenten hebben drie jaar nodig gehad om de ladder van boven naar beneden schoon te maken. De vloer van de kamer is gemaakt van één massieve steen van 14 voet lang en 7 voet breed, met reliëfafbeeldingen die verder gaan dan paragjykim. Ik ben Bellum Berne Millehat Siboah Relief Line, die zo mooi en mooi is.

Maya-gravures bestaan ​​rond de hoeken van het gegevensoppervlak, maar slechts een paar ervan kunnen worden ontcijferd. De stenen gegevens zijn versierd met inscripties zoals die gevonden in de Dresden Parijs en Madrid Codex. Op de foto's zien we een vermomming van een aardgod, met verenversieringen vooraan, touwen en pijpen van gekleurde steen en niet te vergeten een ysuge-vogel die wordt gehakt). Paul Rift, een van de Kilombok-archeologen die de rouwkamer in Quel de Palenque Ito, Barkata, Pahua Orange India hebben gemist.

Onder de prachtig versierde steen bevond zich een skelet in een rood geverfde kist. Een gouden gedaante om het gezicht van het skelet te bedekken; In Biberaba Putir Batur is er een skelet van een skelet, Sikan-Will is een wrede daad van wreedheid en opoffering. Sinds ik de grafstenen in Palengue zag, dacht ik het in technische termen te definiëren. Het maakt niet uit of we dit standpunt of dat standpunt innemen, maar ik heb het gevoel dat er ruimteavonturiers bij betrokken zijn.

Het meest recente portret dat ik zag van de grafsteen, die zich achter de eens gesloten ijzeren deur bevond, is gemaakt door de fotografen van de film "The chariots of the Gods are getrouwd?" voor een half uur met behulp van de camera dhe lichten - schijnwerpers. Deze selfie kan door groepsleden worden gebruikt zodra het tijd is om de persoon die het heeft gezegd te verwijderen van de wazige foto's in mijn boek. Ten slotte blijkt uit dit alles dat de grafsteen een skelet is met in het midden een wezen dat licht voorover gebogen zit (zoals een astronaut in zijn commandomodule).

De alien droeg een hoed, een helm die uit de achterkant van de hoed stak uit twee pijpen. Er is een zuurstofapparaat voor zijn neus. Het wezen werkte met beide handen aan een soort observatietool. De bovenvingers zijn gerangschikt, alsof het je taak is om een ​​knop te verstellen die er is. Keita kijkt van achteren, Impat Gari uit Tangania Yang Sibilah Bua Gari vret Kenia Bingkok.

lijkt het uiterlijk niet alsof je aan een controller werkt zoals die op het stuur van een motorfiets? Zijn linker kaki hielpedaal is gebaseerd op de bovenkant van de ladder. Palengue zal de opluchting zien om het feit te zien dat "de Indiaan die op het offeraltaar was" een zeer moderne jurk droeg. Net onder zijn kin zat een soort opgerolde hals van een leshi-shirt. De eenvoudige begonia heeft een mouw waarvan de uiteinden in de handen naar boven zijn gevouwen. Hij droeg een riem om zijn handen, opgevouwen.

Hij droeg een brede riem en droeg een lange broek, waarvan het brede deel een patroon had boven het gaas, terwijl het onderste deel, vanaf net boven de knie, verder ging bij de sprinkhaan. op de benen ziet het kledinggedeelte eruit als een volledig t-shirt voor een Astrona! het apparaat waarin de ruimteverkenner stijf ineengedoken zat, vertoonde de trekken van een geek

Nummer : yasirmaster.blogspot.com/q-bonk.com/wahw33d.blogspot.com_ _